GTP

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ena foroum opos kai ta alla............. :D

+2
akis07
thanos osfp
6 απαντήσεις

Anekdota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!xD

thanos osfp
    thanos osfp

Αριθμός μηνυμάτων : 101
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
    Τόπος : Didimoticho

Anekdota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!xD Empty Anekdota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!xD

Δημοσίευση  thanos osfp Τρι Μάης 25, 2010 12:05 am

Ήταν τρεις φίλες, η Αννα, η Βαρβάρα και η Γωγώ. Αυτές λοιπόν οι τρεις φίλες, πήγαιναν κάθε απόγευμα για καφέ. Ένα απόγευμα λοιπόν λέει η Αννα:
    - "Κορίτσια, δεν θα πιστέψετε τι μου συνέβη χθες. Ήρθε ο Ανδρέας αργά από την δουλειά του, κατασκοτωμένος από την κούραση και του λέω:
    - "Πήγαινε μωρό μου να κάνεις ένα κρύο μπάνιο κι έλα εδώ, να σε ξεκουράσω εγώ."
    Kι έτσι έγινε. Mέχρι να βγει από το μπάνιο, εγώ είχα φορέσει ότι πιο πρόστυχο εσώρουχο είχα και τον περίμενα. Μόλις βγήκε, του τραβάω την πετσέτα του, τα πιάνω και του λέω:
    - "Mωρό μου, τι κρύα αρ..... είναι αυτά που έχεις; Έλα εδώ να σου τα ζεστάνω εγώ."
    Kι έγινε κορίτσια της τρελής μέχρι το πρωί!
    - "Θα το δοκιμάσω κι εγώ", λέει η Βαρβάρα.
    Την επόμενη μέρα λοιπόν, βρίσκονται πάλι οι τρεις φίλες και κατενθουσιασμένη η Βαρβάρα τους λέει:
    - "Αννα είχες απόλυτο δίκιο. Έκανα ακριβώς το ίδιο και είχε... φοβερά αποτελέσματα. Ήρθε χθες ο Βασίλης από τη δουλειά, ψόφιος από την κούραση. Και του είπα:
    - "Πήγαινε μωρό μου να κάνεις ένα κρύο μπάνιο κι έλα εδώ σε εμένα να σε ξεκουράσω."
    Mέχρι να βγει από το μπάνιο, φόρεσα ότι πιο πρόστυχο βρήκα μπροστά μου και μόλις βγαίνει από το μπάνιο, του τραβάω την πετσέτα, του τα πιάνω και του λέω:
    - "Mωρό μου, τι κρύα αρ..... είναι αυτά που έχεις; Έλα εδώ να σου τα ζεστάνω."
    Kι έγινε της κόλασης μέχρι το πρωί.
    Tότε, σκέφτηκε και η Γωγώ:
    - "Γιατί μόνο αυτές; Θα δοκιμάσω κι εγώ!"
    Την επόμενη μέρα λοιπόν, θα ξαναβρίσκονταν οι τρεις φίλες. Η Βαρβάρα όμως είχε περιέργως αργήσει. Κάποια στιγμή, μετά από πάρα πολύ ώρα, έρχεται η Γωγώ, μαύρη από το ξύλο, γεμάτη μελανιές και γδαρσίματα.
    - "Τι έπαθες καλέ;", τη ρωτάνε οι φίλες της.
    - "Να, εχθές όταν ήρθε ο Γιάννης από την δουλειά, πεθαμένος από την κούραση, του λέω:
    - "Πήγαινε μωρό μου να κάνεις ένα κρύο μπάνιο και έλα μετά εδώ σε εμένα να σε ξεκουράσω."
    Eν τo μεταξύ, φόρεσα ότι πιο πρόστυχο είχα στο σπίτι (Σνιφ-σνιφ)
    - "Ε, ωραία και μετά τι έγινε;"
    - "Μόλις βγήκε από το μπάνιο, πάω κοντά του, του τραβάω την πετσέτα και του λέω:
    - "Mωρό μου, γιατί έχεις ζεστά αρ.....; O Ανδρέας και ο Βασίλης τα είχαν κρύα!"
    thanos osfp
    thanos osfp

Anekdota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!xD Empty Απ: Anekdota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!xD

Δημοσίευση  thanos osfp Τρι Μάης 25, 2010 12:13 am

Προσέξτε μην σας συμβεί.....

Πριν από δύο εβδομάδες ήταν τα 45α γενέθλια μου και δεν αισθανόμουν ιδιαίτερα καλά γι αυτό. Κατέβηκα να πάρω το πρωινό μου ξέροντας
    ότι η γυναίκα μου θα μου έφτιαχνε το κέφι με τις ευχές της και ίσως και με κάποιο δώρο.
    Όχι μόνο δεν μου ευχήθηκε, δεν είπε ούτε "καλημέρα"! "Καλά να πάθεις, που θελες και παντρειές", σκέφτηκα. Παρηγορήθηκα όμως γιατί φανταζόμουνα ότι τα παιδιά θα το θυμόντουσαν. Τα παιδιά όμως κατέβηκαν για πρωινό και δεν είπαν λέξη.
    Όταν έφτασα στο γραφείο, ήμουν τελείως πεσμένος και απογοητευμένος.
    Καθώς έμπαινα, η γραμματέας μου η Τζάνετ μου είπε, "Καλημέρα κύριε διευθυντά, Ευτυχισμένα Γενέθλια." Αισθάνθηκα καλύτερα, κάποιος τουλάχιστον με θυμήθηκε. Δούλεψα μέχρι το μεσημέρι. Κάποια στιγμή, η Τζάνετ μου χτύπησε την πόρτα και είπε, "Ξέρετε, Έξω έχει υπέροχο καιρό και μια και είναι τα γενέθλια σας, τι θα λέγατε να πηγαίναμε για γεύμα οι δυο μας;"
    "Αυτό είναι η καλύτερη ιδέα που άκουσα σήμερα. Πάμε". Πήγαμε για φαγητό. Δεν πήγαμε εκεί που τρώγαμε συνήθως αλλά σε ένα μικρό απομονωμένο μέρος στην εξοχή. Πήραμε δύο μαρτίνι και απολαύσαμε φοβερά το γεύμα μας. Κατά την επιστροφή μου είπε, "Μια τόσο όμορφη μέρα δεν χρειάζεται να επιστρέψουμε στο γραφείο, έτσι;"
    "Υποθέτω πως όχι" απάντησα εγώ. "Πάμε στο διαμέρισμά μου", μου είπε εκείνη. Φτάνοντας στο διαμέρισμα μου είπε, "Κύριε διευθυντά, αν δεν σας πειράζει, θα πάω στο υπνοδωμάτιο να βάλω κάτι πιο άνετο."
    "Βεβαίως", απάντησα ενθουσιασμένος.
    Πήγε στο δωμάτιο και, μετά από κανένα πεντάλεπτο, βγήκε κρατώντας μια τούρτα γενεθλίων, ακολουθούμενη από τη γυναίκα μου, τα παιδιά, και ντουζίνες ολόκληρες από οικογενειακούς φίλους. Όλοι τραγουδούσαν το τραγουδάκι των γενεθλίων... και εγώ καθόμουν εκεί, στον καναπέ... θεόγυμνος.
    thanos osfp
    thanos osfp

Anekdota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!xD Empty Απ: Anekdota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!xD

Δημοσίευση  thanos osfp Τρι Μάης 25, 2010 1:42 am

Ένα απόγευμα στις δημόσιες τουαλέτες και καθώς κατουρούσε ένας μαύρος, βγαίνει δίπλα του ένας άσπρος και τον κοίταζε επίμονα στα γεννητικά του όργανα. - "Τι κοιτάς έτσι;", του λέει ο μαύρος. - "Κοιτάζω το τεράστιο όργανο σου... Μα πως είναι δυνατόν;", του λέει ο άσπρος. - "Αα, δεν είναι τίποτα, και εσύ μπορείς να αποκτήσεις τόσο μεγάλο με μια απλή μέθοδο. Κάθε πρωί που θα μπαίνεις στο μπάνιο θα πηγαίνεις στην βρύση και θα "τον" χτυπάς με όλη σου την δύναμη επάνω.", λέει ο μαύρος. "Την άλλη εβδομάδα τα ξαναλέμε εδώ την ίδια ώρα." Πέρασε η εβδομάδα και όπως είχαν συμφωνήσει συναντιούνται ξανά στις τουαλέτες. Τον κοιτάζει ο μαύρος και ρωτάει: "Τι έγινε;" "Κοίτα μόνος σου!", του λέει ο άσπρος και του "τον" δείχνει! "Πολύ καλά", λέει ο μαύρος "στο χρώμα τον πέτυχες αλλά για το μάκρος θα χρειαστείς καιρό ακόμα!".
    thanos osfp
    thanos osfp

Δημοσίευση  thanos osfp Τρι Μάης 25, 2010 1:43 am

Σε ένα αεροπλάνο, αφού έκανε την καθιερωμένη ανακοίνωση ο πιλότος, ξέχασε να κλείσει το μικρόφωνο. Μετά από λίγη ώρα λέει στον άλλο πιλότο:
    - Λοιπόν, πάω να χέσω και θα γ...σω μετά την αεροσυνοδό.
    Το ακούν λοιπόν όλοι οι επιβάτες και αρχίζουν τα κρυφόγελα. Ακούγοντας το και η αεροσυνοδός, αρχίζει να τρέχει, για να τους πει να κλείσουν το μικρόφωνο. Εκεί που έτρεχε, έπεσε πάνω στην τσάντα μιας γριάς. Βλέποντας την αεροσυνοδός, η γριά γελάει και της λέει:
    - Σιγά-σιγά κόρη μου. Είπε ότι θα πάει να χέσει πρώτα.
    thanos osfp
    thanos osfp

Δημοσίευση  thanos osfp Τρι Μάης 25, 2010 1:44 am

Μια ξανθιά, ανοίγει ένα μπουκάλι coca-cola. Διαβάζει το καπάκι, το οποίο γράφει:
    - "Κερδίσατε ένα καπέλο."
    Τότε, η ξανθιά βάζει το καπάκι στο κεφάλι της λέγοντας:
    - "Ωραία που μου πάει!"
    akis07
    akis07

Αριθμός μηνυμάτων : 90
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010
    Τόπος : didimoticho

Δημοσίευση  akis07 Τρι Μάης 25, 2010 2:02 am

thanos osfp έγραψε:Μια ξανθιά, ανοίγει ένα μπουκάλι coca-cola. Διαβάζει το καπάκι, το οποίο γράφει:
    - "Ωραία που μου πάει!"

ta kserw ola ektos apo to 2o pou itan korifaio Very Happy Very Happy Very Happy
    akis07
    akis07

Δημοσίευση  akis07 Τρι Μάης 25, 2010 2:04 am

akis07 έγραψε:
    thanos osfp έγραψε:Μια ξανθιά, ανοίγει ένα μπουκάλι coca-cola. Διαβάζει το καπάκι, το οποίο γράφει:
    - "Ωραία που μου πάει!"

ta kserw ola ektos apo to 2o pou itan korifaio Very Happy Very Happy Very Happy
    akis07
    akis07

Δημοσίευση  akis07 Τρι Μάης 25, 2010 2:10 am

Ήταν ένας τυπάς που έκανε σκι στα Ιμαλάϊα όταν ξαφνικά μια τεράστια χιονοστιβάδα τον έκανε να λιποθυμήσει. Ξυπνάει λοιπόν σε ένα μοναστήρι και από πάνω του ξεπροβάλλουν ένα μάτσο μοναχοί. Του κάνει λοιπόν ο μεγάλος μοναχός:

- Φίλε θα σε φροντίσουμε, θα σε ταΐσουμε, θα σε κοιμίσουμε μέχρι να γίνεις καλά αρκεί να μην βεβηλώσεις την παρθένα κόρη μου, γιατί αλλιώς θα υποστείς... τα τέσσερα κινέζικα βασανιστήρια.. οκ;

- OK, λέει λοιπόν κι ο τυπάς ξαφνιασμένος... Εγινε!

Την πρώτη μέρα έκανε ένα γύρο στο μοναστήρι και είδε όλους πίνακες που υπήρχαν εκεί...

"Καταπληκτικοί" αναφωνεί και πάει να κοιμηθεί...

Την δεύτερη μέρα λοιπόν ο τύπος έκανε και πάλι ένα γύρο στο μοναστήρι και είδε όλα τα αγάλματα που υπήρχαν εκεί...

"Μεγαλειώδη έργα" αναφωνεί ξανά και πάει πίσω στο κρεβάτι του...

Την τρίτη μέρα αφού έκανε τον συνηθισμένο του γύρο στο μοναστήρι είδε την κόρη του μεγάλου μονάχου. Η κοπελιά ήταν πιο όμορφη και από τις πιο ζωηρές του φαντασιώσεις. Έτσι, εφάρμοσε όλη του τη γαλιφιά και μέχρι το βράδυ, αψηφώντας την προειδοποίηση του μοναχού, την κουτούπωσε!

Ξυπνάει την άλλη μέρα το πρωί ο ήρωας μας και συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται στη στέγη του μοναστηριού ... Ρίχνει ένα βλέφαρο στα χέρια του και κοζάρει δυο χοντρές αλυσίδες και ένα ταμπελάκι που έλεγε:

"1ο Κινέζικο βασανιστήριο: Τα χέρια σου είναι δεμένα με αλυσίδες"

"Σιγά" λέει "αυτά εγώ τα μασάω" και μπρατσαράς καθώς ήταν σπάει τις αλυσίδες. Κοιτάει μετά κάτω και βλέπει μια τεράστια κοτρόνα να βρίσκεται πάνω στην κοιλιά του και ένα ταμπελάκι που να λέει:

"2ο Κινέζικο βασανιστήριο: Μια πέτρα είναι πάνω στην κοιλιά σου."

Αρχισε να γελάει ο τύπος με τα βασανιστήρια και την ασχετοσύνη των μοναχών. Σαν ρωμαλέο παλικάρι, σηκώνει την κοτρόνα και την πετάει στο γκρεμό. Κάτω από την πέτρα όμως, βλέπει ένα τρίτο ταμπελάκι..

"3ο Κινέζικο βασανιστήριο: Το αριστερό σου αρχίδι είναι δεμένο στην πέτρα."

Πανικόβλητος λοιπόν ο τύπος πηδάει μαζί με την πέτρα στο γκρεμό για να σώσει την οικογένεια... Και ενώ βρισκόταν σε κάθετη πτώση, διακρίνει στον πάτο του γκρεμού μία τεράστια ταμπέλα με μεγάλα γράμματα που έλεγε...

"4ο Κινέζικο βασανιστήριο: Το άλλο σου αρχίδι είναι δεμένο πάνω στην στέγη"

2o
    Είναι μόλις το πρώτο μάθημα κολύμβησης αλλά η όμορφη δεκαεπτάχρονη
    μοιάζει να μαθαίνει με την πρώτη όλα όσα της λέει ο νεαρός της δάσκαλος
    στη πισίνα. Μόνο σε μια στιγμή σταματάει να κουνάει χέρια και ποδιά και,
    απορημένοι, ρωτάει το δάσκαλο:
    - Είστε βέβαιος ότι, αν βγάλετε το δάκτυλο σας, θα βουλιάξω αμέσως?

3o
    Ήταν μια φορά ένα ζευγάρι παντρεμένο...
    Ο άνδρας ήθελε να πάρει την γυναίκα του από πίσω αλλά αυτή δεν ήθελε με τίποτα... την είχε πάει σε ψυχολόγους , σε
    σεξολόγους αλλά αυτή δεν είχε πειστεί με τίποτα να το δεχθεί.
    Μετά από πολύ ψάξιμο ακούει έναν φίλο του ο οποίος του συστήνει έναν μάγο!
    Τι να κάνει ο άνθρωπος, το ήθελε πολύ ... μιά και δυό, πάει και τον βρίσκει!
    Του εξηγεί την κατάσταση πως έχει, τον κοιτάζει ο μάγος με διερευνητικό βλέμμα και του λέει:
    - "Ξέρεις υπάρχει ένα μαγικό φίλτρο που μπορώ να σου φτιάξω αλλά τα υλικά τα οποία πρέπει να μου φέρεις είναι εξαιρετικά σπάνια και πολύ δύσκολο να τα βρει κανείς!"
    - "Και τι υλικά είναι αυτά ;" ρωτάει ο άντρας
    - "Είναι ένα φτερό από έναν κόνδορα των Ανδεων, ένα δόντι από έναν μεγάλο λευκό καρχαρία και μιά τρίχα από μια λευκή πολική αρκούδα!!!", του απαντάει ο μάγος.
    Με τα πολλά ο άντρας αποφασίζει και αρχίζει το ψάξιμο.
    Παίρνει αεροπλάνο και πάει στις Ανδεις, εκεί ανεβαίνει σε ένα βουνό... μετά από πολύ ψάξιμο εντοπίζει έναν κόνδορα ο οποίος μόλις έχει φύγει από τη φωλιά του. Τρέχει, τρέχει και φτάνει στη φωλιά, βρίσκει ένα φτερό και την ώρα που το πιάνει έρχεται ο κόνδορας και του την πέφτει. Χαμός !! πούπουλα!! Ξύλο!! Γρατσουνιές!! Τελικά καταματωμένος ο άντρας φεύγει με το φτερό!
    Το πάει στο μάγο ο οποίος του λέει:
    - "Μπράβο, τώρα μπορώ να ξεκινήσω. Αντε φέρε και τα υπόλοιπα"
    Παίρνει μια βάρκα πάει στον Ειρηνικό και αρχίζει το ψάρεμα. Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες πιάνει έναν λευκό καρχαρία ο οποίος είναι τεράστιος. Τον φέρνει κοντά και προσπαθεί να του βγάλει ένα δόντι. Ο καρχαρίας τον δαγκώνει και καταματωμένος και με το χέρι του να μισοκρέμεται την γλυτώνει!!!
    Πάει στο μάγο και του δίνει το δόντι.
    - "Ααα, μπράβο! Είσαι πολύ καλός... πλησιάζουμε στο φίλτρο σύντομα", του λέει.
    "Μένει μόνο η τρίχα από την αρκούδα. Αντε φέρτο κι αυτό."
    Πάει ο άντρας στην Αλάσκα και αρχίζει το ψάξιμο. Μετά από μέρες εντοπίζει μια αρκούδα η οποία έχει αράξει κάτω από τον ήλιο στον πάγο και κοιμάται. Πάει σιγά σιγά και εκεί που κοιμόταν της τραβά μια τρίχα!!! Ξυπνά η αρκούδα και τον πιάνει και τον αρχίζει στο ξύλο! Δεν έμεινε κόκαλο άσπαστο.
    Μετά από μερικές ημέρες πάει γεμάτος γάζες και γύψους παντού στον μάγο.
    -"Ααααα επιτέλους το έφερες, και σε περίμενα μέρες τώρα. Λοιπόν κάτσε και περίμενε δε θα αργήσω..."
    Αρχίζει ο μάγος τα δικά του... μπλέ κόκκινα υγρά ... καπνοί εκρήξεις ... χαμός!!
    Μετά από λίγο γυρνάει και του δίνει ένα μικρό μπουκαλάκι με ένα γαλάζιο υγρό μέσα
    - "Λοιπόν αυτό είναι το φίλτρο", του λέει
    - "Επιτέλους", λέει ο άντρας, "αλλά για πες μου τι το κάνω αυτό;" ρωτάει τον μάγο.
    - "Ακου να δεις! Το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο θα αφήσεις το μπουκαλάκι κάτω από το κρεβάτι από την πλευρά της γυναίκας σου."
    - "Και μετά; Και μετά;", ρωτάει ο άντρας.
    - "Μετά, έτσι όπως θα είστε γυμνοί με τη γυναίκα σου, θα της πεις:"
    - "Αγάπη μου: Σκύβεις να πιάσεις το μπουκαλάκι;"
    Streetking412
    Streetking412
    Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 320
    Ημερομηνία εγγραφής : 21/04/2010
    Τόπος : didimoteixo

Δημοσίευση  Streetking412 Τρι Μάης 25, 2010 3:00 am

akis07 έγραψε:Ήταν ένας τυπάς που έκανε σκι στα Ιμαλάϊα όταν ξαφνικά μια τεράστια χιονοστιβάδα τον έκανε να λιποθυμήσει. Ξυπνάει λοιπόν σε ένα μοναστήρι και από πάνω του ξεπροβάλλουν ένα μάτσο μοναχοί. Του κάνει λοιπόν ο μεγάλος μοναχός:

- Φίλε θα σε φροντίσουμε, θα σε ταΐσουμε, θα σε κοιμίσουμε μέχρι να γίνεις καλά αρκεί να μην βεβηλώσεις την παρθένα κόρη μου, γιατί αλλιώς θα υποστείς... τα τέσσερα κινέζικα βασανιστήρια.. οκ;

- OK, λέει λοιπόν κι ο τυπάς ξαφνιασμένος... Εγινε!

Την πρώτη μέρα έκανε ένα γύρο στο μοναστήρι και είδε όλους πίνακες που υπήρχαν εκεί...

"Καταπληκτικοί" αναφωνεί και πάει να κοιμηθεί...

Την δεύτερη μέρα λοιπόν ο τύπος έκανε και πάλι ένα γύρο στο μοναστήρι και είδε όλα τα αγάλματα που υπήρχαν εκεί...

"Μεγαλειώδη έργα" αναφωνεί ξανά και πάει πίσω στο κρεβάτι του...

Την τρίτη μέρα αφού έκανε τον συνηθισμένο του γύρο στο μοναστήρι είδε την κόρη του μεγάλου μονάχου. Η κοπελιά ήταν πιο όμορφη και από τις πιο ζωηρές του φαντασιώσεις. Έτσι, εφάρμοσε όλη του τη γαλιφιά και μέχρι το βράδυ, αψηφώντας την προειδοποίηση του μοναχού, την κουτούπωσε!

Ξυπνάει την άλλη μέρα το πρωί ο ήρωας μας και συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται στη στέγη του μοναστηριού ... Ρίχνει ένα βλέφαρο στα χέρια του και κοζάρει δυο χοντρές αλυσίδες και ένα ταμπελάκι που έλεγε:

"1ο Κινέζικο βασανιστήριο: Τα χέρια σου είναι δεμένα με αλυσίδες"

"Σιγά" λέει "αυτά εγώ τα μασάω" και μπρατσαράς καθώς ήταν σπάει τις αλυσίδες. Κοιτάει μετά κάτω και βλέπει μια τεράστια κοτρόνα να βρίσκεται πάνω στην κοιλιά του και ένα ταμπελάκι που να λέει:

"2ο Κινέζικο βασανιστήριο: Μια πέτρα είναι πάνω στην κοιλιά σου."

Αρχισε να γελάει ο τύπος με τα βασανιστήρια και την ασχετοσύνη των μοναχών. Σαν ρωμαλέο παλικάρι, σηκώνει την κοτρόνα και την πετάει στο γκρεμό. Κάτω από την πέτρα όμως, βλέπει ένα τρίτο ταμπελάκι..

"3ο Κινέζικο βασανιστήριο: Το αριστερό σου αρχίδι είναι δεμένο στην πέτρα."

Πανικόβλητος λοιπόν ο τύπος πηδάει μαζί με την πέτρα στο γκρεμό για να σώσει την οικογένεια... Και ενώ βρισκόταν σε κάθετη πτώση, διακρίνει στον πάτο του γκρεμού μία τεράστια ταμπέλα με μεγάλα γράμματα που έλεγε...

"4ο Κινέζικο βασανιστήριο: Το άλλο σου αρχίδι είναι δεμένο πάνω στην στέγη"

2o
    Είναι μόλις το πρώτο μάθημα κολύμβησης αλλά η όμορφη δεκαεπτάχρονη
    μοιάζει να μαθαίνει με την πρώτη όλα όσα της λέει ο νεαρός της δάσκαλος
    στη πισίνα. Μόνο σε μια στιγμή σταματάει να κουνάει χέρια και ποδιά και,
    απορημένοι, ρωτάει το δάσκαλο:
    - Είστε βέβαιος ότι, αν βγάλετε το δάκτυλο σας, θα βουλιάξω αμέσως?

3o
    Ήταν μια φορά ένα ζευγάρι παντρεμένο...
    Ο άνδρας ήθελε να πάρει την γυναίκα του από πίσω αλλά αυτή δεν ήθελε με τίποτα... την είχε πάει σε ψυχολόγους , σε
    σεξολόγους αλλά αυτή δεν είχε πειστεί με τίποτα να το δεχθεί.
    Μετά από πολύ ψάξιμο ακούει έναν φίλο του ο οποίος του συστήνει έναν μάγο!
    Τι να κάνει ο άνθρωπος, το ήθελε πολύ ... μιά και δυό, πάει και τον βρίσκει!
    Του εξηγεί την κατάσταση πως έχει, τον κοιτάζει ο μάγος με διερευνητικό βλέμμα και του λέει:
    - "Ξέρεις υπάρχει ένα μαγικό φίλτρο που μπορώ να σου φτιάξω αλλά τα υλικά τα οποία πρέπει να μου φέρεις είναι εξαιρετικά σπάνια και πολύ δύσκολο να τα βρει κανείς!"
    - "Και τι υλικά είναι αυτά ;" ρωτάει ο άντρας
    - "Είναι ένα φτερό από έναν κόνδορα των Ανδεων, ένα δόντι από έναν μεγάλο λευκό καρχαρία και μιά τρίχα από μια λευκή πολική αρκούδα!!!", του απαντάει ο μάγος.
    Με τα πολλά ο άντρας αποφασίζει και αρχίζει το ψάξιμο.
    Παίρνει αεροπλάνο και πάει στις Ανδεις, εκεί ανεβαίνει σε ένα βουνό... μετά από πολύ ψάξιμο εντοπίζει έναν κόνδορα ο οποίος μόλις έχει φύγει από τη φωλιά του. Τρέχει, τρέχει και φτάνει στη φωλιά, βρίσκει ένα φτερό και την ώρα που το πιάνει έρχεται ο κόνδορας και του την πέφτει. Χαμός !! πούπουλα!! Ξύλο!! Γρατσουνιές!! Τελικά καταματωμένος ο άντρας φεύγει με το φτερό!
    Το πάει στο μάγο ο οποίος του λέει:
    - "Μπράβο, τώρα μπορώ να ξεκινήσω. Αντε φέρε και τα υπόλοιπα"
    Παίρνει μια βάρκα πάει στον Ειρηνικό και αρχίζει το ψάρεμα. Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες πιάνει έναν λευκό καρχαρία ο οποίος είναι τεράστιος. Τον φέρνει κοντά και προσπαθεί να του βγάλει ένα δόντι. Ο καρχαρίας τον δαγκώνει και καταματωμένος και με το χέρι του να μισοκρέμεται την γλυτώνει!!!
    Πάει στο μάγο και του δίνει το δόντι.
    - "Ααα, μπράβο! Είσαι πολύ καλός... πλησιάζουμε στο φίλτρο σύντομα", του λέει.
    "Μένει μόνο η τρίχα από την αρκούδα. Αντε φέρτο κι αυτό."
    Πάει ο άντρας στην Αλάσκα και αρχίζει το ψάξιμο. Μετά από μέρες εντοπίζει μια αρκούδα η οποία έχει αράξει κάτω από τον ήλιο στον πάγο και κοιμάται. Πάει σιγά σιγά και εκεί που κοιμόταν της τραβά μια τρίχα!!! Ξυπνά η αρκούδα και τον πιάνει και τον αρχίζει στο ξύλο! Δεν έμεινε κόκαλο άσπαστο.
    Μετά από μερικές ημέρες πάει γεμάτος γάζες και γύψους παντού στον μάγο.
    -"Ααααα επιτέλους το έφερες, και σε περίμενα μέρες τώρα. Λοιπόν κάτσε και περίμενε δε θα αργήσω..."
    Αρχίζει ο μάγος τα δικά του... μπλέ κόκκινα υγρά ... καπνοί εκρήξεις ... χαμός!!
    Μετά από λίγο γυρνάει και του δίνει ένα μικρό μπουκαλάκι με ένα γαλάζιο υγρό μέσα
    - "Λοιπόν αυτό είναι το φίλτρο", του λέει
    - "Επιτέλους", λέει ο άντρας, "αλλά για πες μου τι το κάνω αυτό;" ρωτάει τον μάγο.
    - "Ακου να δεις! Το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο θα αφήσεις το μπουκαλάκι κάτω από το κρεβάτι από την πλευρά της γυναίκας σου."
    - "Και μετά; Και μετά;", ρωτάει ο άντρας.
    - "Μετά, έτσι όπως θα είστε γυμνοί με τη γυναίκα σου, θα της πεις:"
    - "Αγάπη μου: Σκύβεις να πιάσεις το μπουκαλάκι;"

eseis oi 2 eiste oi korifeoi!!!! Cool What a Face
    akis07
    akis07

Δημοσίευση  akis07 Τρι Μάης 25, 2010 7:20 pm

to eides to site pou esteila?
    Streetking412
    Streetking412
    Admin

Δημοσίευση  Streetking412 Τρι Μάης 25, 2010 9:54 pm

akis07 έγραψε:to eides to site pou esteila?
    to eida! Cool
    Streetking412
    Streetking412
    Admin

Δημοσίευση  Streetking412 Τετ Μάης 26, 2010 4:09 pm

vk360

Αριθμός μηνυμάτων : 193

Δημοσίευση  vk360 Κυρ Μάης 30, 2010 9:53 pm

sas parakalo paidia...
    na proidopohte prin kanete kati tetoio..
    giati ....em....emmm....
    aplos epeidi pagosa se ena.....
    2 anakdota th a po kai ego oxi mesa apo to internet.. omos...
    vk360

Δημοσίευση  vk360 Κυρ Μάης 30, 2010 10:00 pm

thanasi tha moy kaneis mia xari dose to link gia ta anekdota opos eipa den tha gr_aspo tipota apo ekei ...
    oxi entaksei tora kobo plaka .. kai leo to joke...

se ena spiti egine .. ...
    epese poly 3ylo...
    poli omos./...
    monos martyras itan mia gagia... paei λοιπον στο δικαστηριο..
    και λεει ... τι ειδες ο δικαστης λεει στην γιαγια,,
    γιαγια λεει τιποτα δεν ειδα μονο ακουσα..]
    τοτε ο δικαστης λεει αφου δεν ειδες δεν πιανετε ως μαρτυρια..
    ε τοτε λοιπον η γιαγια ριχνει 4-5 κλανιες... και λεει ο δικαστης σας παρακαλω!!!
    και γιαγια λεει ειδες τιποτα ?
    οχι λεει ο αλλος ... ε τοτε δεν πιανετε..
    akis07
    akis07

Δημοσίευση  akis07 Δευ Μάης 31, 2010 1:14 am

vk360 έγραψε:thanasi tha moy kaneis mia xari dose to link gia ta anekdota opos eipa den tha gr_aspo tipota apo ekei ...

epese poly 3ylo...
    poli omos./...
    ε τοτε λοιπον η γιαγια ριχνει 4-5 κλανιες... και λεει ο δικαστης σας παρακαλω!!!

pou exei kalorifer
    i thermokrasia elege ston kairo epese apotoma
    Streetking412
    Streetking412
    Admin

Δημοσίευση  Streetking412 Δευ Μάης 31, 2010 1:52 am

vk360 έγραψε:thanasi tha moy kaneis mia xari dose to link gia ta anekdota opos eipa den tha gr_aspo tipota apo ekei ...

epese poly 3ylo...
    poli omos./...

this joke is fake and gay!!!

Laughing https://www.youtube.com/watch?v=gP32ki5XKys Laughing
    Panos ti allo?
    Panos ti allo?

Αριθμός μηνυμάτων : 27
    Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2010
    Τόπος : kapou na mhn se niazei!

Δημοσίευση  Panos ti allo? Κυρ Ιουν 27, 2010 7:43 am

bagios!!!! bouxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaa!
    Streetking412
    Streetking412
    Admin

Δημοσίευση  Streetking412 Κυρ Ιουν 27, 2010 3:22 pm

Panos ti allo? έγραψε:bagios!!!! bouxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaa!

oh great..............its Tobi........... Suspect

(oxi re plaka kanw! Very Happy )
    vk360

Δημοσίευση  vk360 Κυρ Ιουν 27, 2010 8:08 pm

tobi poy ton thimitikes...
    Panos ti allo?
    Panos ti allo?

Δημοσίευση  Panos ti allo? Τετ Ιουν 30, 2010 6:10 pm

nomizw oti exasa liga episodeia moy fainetai
    Streetking412
    Streetking412
    Admin

Δημοσίευση  Streetking412 Τετ Ιουν 30, 2010 8:03 pm

Panos ti allo? έγραψε:nomizw oti exasa liga episodeia moy fainetai
    pola

fucking bryan
    Panos ti allo?
    Panos ti allo?

Δημοσίευση  Panos ti allo? Τετ Ιουλ 07, 2010 10:39 pm

kai 8a 3anaxasw giati den 8a 3anampainw.bouxaxaxaxaxa
    Streetking412
    Streetking412
    Admin

Δημοσίευση  Streetking412 Πεμ Ιουλ 08, 2010 3:31 am

Panos ti allo? έγραψε:kai 8a 3anaxasw giati den 8a 3anampainw.bouxaxaxaxaxa

wtf?
    Panos ti allo?
    Panos ti allo?

Δημοσίευση  Panos ti allo? Δευ Ιουλ 12, 2010 1:51 pm

auto pou akouses! cheers
    Streetking412
    Streetking412
    Admin

Δημοσίευση  Streetking412 Δευ Ιουλ 12, 2010 4:01 pm

Panos ti allo? έγραψε:auto pou akouses! cheers

dld?

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ Νοε 23, 2024 9:41 pm